Declaració de la Política de Qualitat

Planxisteria Industrial M. Vidal SL desenvolupa les activitats de caldereria i planxisteria industrial de precisió i soldadura homologada des de l’any 1963. La seva orientació estratègica la planteja d’acord amb el Context de l’organització, l’anàlisi de Riscos i Oportunitats així com amb l’observança de les expectatives de les diferents Parts Interessades.

La qualitat es posa de manifest en cada una de les nostres accions i constitueix, en sí mateixa, una part inherent al producte final. Totes les persones que formem part de Planxisteria Industrial M. Vidal SL treballem amb seriositat per oferir productes i serveis de qualitat ja que som plenament conscients de la importància de la consecucióó d’aquest objectiu.

La creença que la qualitat és fonamental dins la nostra empresa ens porta contínuament a buscar millores en tots els nostres processos per assegurar l’excel·lència en els nostres productes, això abasta des de la comprensió de les necessitats dels nostres clients fins a la qualitat en el servei.

El nostre compromís amb la qualitat es focalitza en:

  • Assegurar l’acompliment de tota la normativa que sigui d’aplicació a l’activitat.
  • Assegurar l’obtenció d’un producte que satisfaci les necessitats del client i de les parts interessades, assolint els seus requeriments.
  • Aconseguir l’excel·lència dels nostres productes amb l’acompliment dels requisits de la norma ISO 9001:2015 i els objectius de la qualitat.
  • Conscienciar i capacitar el personal de l’empresa per a ser competents en la seva tasca i aconseguir els objectius que se’ls proposin.
  • Buscar l’optimització dels nostres processos productius sense renunciar al manteniment de la qualitat.

La Direcció

Menú

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies